Baza: Deskryptory BN

Indeks: Nr_rekordu

Szukasz: A10901644


          


Dokument 1
LDR   b n c z d + e + f n g + h +4500
001   a a10901644
008   a 000418n!!aznnnaabn++++++++++!a+aaa++++!+
010   a p 2016263883
040   a WA N c WA N
100 1. a Damicz, Władysław d (1917- )
667   a osobowe
667   a Prof., technologia i chemia żywności (biochemia żywności)
670   a Chemiczne aspekty higieny żywności / Stefan Smoczyński, Władysław Damicz, Ryszard Amarowicz. - Warszawa , Łódź, 1986
670   a WUP


Program MAKWWW, wersja 1.45 z dnia 18.01.2012 (LINUX)
Program opracowany przez:Właściciel programu:
Biblioteka Narodowa Biblioteka Narodowa
Zakład Technologii Informatycznych
al. Niepodległości 213
02-086 Warszawa