Baza: Deskryptory BN

Indeks: Nr_rekordu

Szukasz: A11609813


          


Dokument 1
LDR   b n c z d + e + f n g + h +4500
001   a a11609813
008   a 000418n!!aznnnabbn++++++++++!a+aaa++++!+
040   a WA N c WA N
100 1. a Pezacki, Wincenty d (1914-2008)
400 1. a Pezacki, W.
400 1. a Pezacki, V.
667   a Prof. zw. dr, em. - technologia żywności; technologia mięsa.
670   a Muzeum jakich mało : Muzeum Gospodarki Mięsnej. - Wincenty Pezacki. - Poznań, 1996.
670   a Kp. The effect of air temperature and humidity in the ripening chamber on the development of the surface microflora of Hungarian salami / W. Pezacki [et al.]. - Warszawa, 1962.


Program MAKWWW, wersja 1.45 z dnia 18.01.2012 (LINUX)
Program opracowany przez:Właściciel programu:
Biblioteka Narodowa Biblioteka Narodowa
Zakład Technologii Informatycznych
al. Niepodległości 213
02-086 Warszawa