Baza: Deskryptory BN

Indeks: Nr_rekordu

Szukasz: A12322453


          


Dokument 1
LDR   b n c z d + e + f n g + h +4500
001   a a12322453
008   a 011001n!!aznnnabbn++++++++++!a+aaa++++!+
040   a WA N c WA N
100 1. a Lewandowicz, Grażyna d (1951- )
667   a Nauki chemiczne, technologia żywności i żywienia, technologia chemiczna: technologia modyfikacji skrobi, technologia polimerów, technologia węglowodanów
670   a Modyfikacja skrobi z użyciem pola mikrofalowego / Grażyna Lewandowicz. - Kraków, 2001
670   a 50 lat Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu / pod red. Tomasza Jankowskiego. - Poznań, 2012. b Biogram
670   a Nauka Polska


Program MAKWWW, wersja 1.45 z dnia 18.01.2012 (LINUX)
Program opracowany przez:Właściciel programu:
Biblioteka Narodowa Biblioteka Narodowa
Zakład Technologii Informatycznych
al. Niepodległości 213
02-086 Warszawa